Word Vriend van Eleos

Wil je ook helpen? Sluit je dan ook aan bij de Vrienden van Eleos en help mee het leven van mensen met psychische aandoeningen en hun kinderen dragelijker te maken.

Particulieren

Wil je Vriend van Eleos worden? Dat kan door bij te dragen aan onze projecten. Je kunt geven, bidden of vrijwilliger worden. Samen leveren Vrienden van Eleos een belangrijke bijdrage aan het werk dat Eleos kan doen, maar bijvoorbeeld ook aan onderzoek of preventie en voorlichting. Vul het formulier onderaan deze pagina in of wordt donateur

Ondernemers

Zakelijke Vrienden van Eleos bouwt aan netwerken met bedrijven en ondernemers die betrokken willen zijn bij herstel (en niet-verzekerde zorg) van kinderen, jongeren en volwassenen. Wil je betrokken raken bij ons ondernemersnetwerk? Vul dan het contactformulier in op onze contactpagina!

Kerken

Ook kerken kunnen Vriend van Eleos worden. Door te collecteren of een lezing te organiseren, kan jouw kerk betrokken worden bij de projecten van Vrienden van Eleos. Wil je meer weten of informatie aanvragen? Vul het formulier hieronder in!

Vriend van Eleos worden

  • Wil je nieuws per post ontvangen?
  • Wil je nieuws per e-mail ontvangen?
  • Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hier alles over in onze privacybepaling .
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.